Ze woonde helemaal alleen in een oud Japans huis.

Ze woonde helemaal alleen in een oud Japans huis.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids. Ik heb 5 jaar bij een reisorganisatie gewerkt en reizen naar Japan geregeld. Op dit kanaal vind je interessante verhalen over Japan en Japanners.🎐🎑

Toen ik als tourmanager werkte, had ik veel verschillende partnerbedrijven in Japan. Een keer nodigde een bedrijf uit Nagano me uit voor een bezoek. Ze deden rondleidingen met accommodatie in een echt Japans huis. Ik verbleef 3 hele dagen in dit huis.

Mijn slaapkamer, mijn slaapkamer.

Het huis was vrij oud. Volgens mijn telling meer dan 50 jaar oud. Het werd gebouwd door de ouders van het hoofd van het bedrijf. Op het gebied van 150 m². De eerste verdieping was gewoon enorm. En dit alles is voor mij alleen.

Slaapkamer vanuit een andere hoek Slaapkamer vanuit een andere hoek.

Ik kreeg te horen dat ik kon slapen waar ik wilde. Wel in een kamer met een tatami op een futon, zelfs op een bed. Ik koos het bed omdat ze was in een kleine kamer. Ik vond het niet prettig om alleen in zo’n groot huis te zijn.

Wc. Wc.

‘s Avonds, toen de zon onderging, werd het huis donker. Het leek me dat nu een Japanse brownie «zashiki-warashiki» om de hoek zou springen en me zou wegslepen.😂

Wastafel en wasmachine rechts Wastafel en wasmachine rechts.

Het huis had alles wat je nodig had — handdoeken, een wasmachine, een koelkast, een heleboel borden en een fornuis. Eerlijk gezegd had ik geen tijd om te koken.

Links is een ligbad (afgesloten met een deksel), rechts een douche. Naast het bad staat een krukje om zittend te douchen Links is een ligbad (afgesloten met een deksel), rechts een douche. Naast de badkamer staat een krukje om zittend te douchen.

De badkamer heeft oude apparaten, nu kunt u modernere waterverwarming plaatsen, enzovoort.

Entree, hal en trap naar de tweede verdieping Entree, hal en trap naar de tweede verdieping.

De deur was gesloten met een soort zwak hangslot. Het was eng, hoewel Japan veilig is.

Tatami kamer Tatami kamer Grote woonkamer met TV. Er zijn deuren op de achtergrond, daarachter is een kamer met een tatami.Een enorme woonkamer met TV. Er zijn deuren op de achtergrond, daarachter is een kamer met een tatami.

Het was geen huiskamer, maar een echt stadion. Ik heb daar niet veel tijd doorgebracht, omdat het eng was om alleen te zijn. Met gezelschap zou het natuurlijk gezelliger zijn in huis.

De woonkamer vanuit een andere hoek verandert in een keuken De woonkamer vanuit een andere hoek verandert in een keuken.

Ik heb de gerechten apart bekeken. Antiek, waanzinnig mooi.

Tweede verdieping. Het was onbewoond, de tweede verdieping. Hij was onbewoond Zijaanzicht van het huis. Er is een kleine veranda waar mijn handdoek hangt Zijaanzicht van het huis. Er is een kleine veranda waar mijn handdoek hangt.

Ik hield echt van het huis en drie dagen was niet eens genoeg. Toegegeven, de volgende keer zal ik zeker mijn vrienden meenemen, want het was eng alleen.👻

Wat vind je van een Japans huis? Is het heel anders dan bij ons?

Bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! 🌷Abonneer je op het kanaal zodat we niet verdwalen. 👌🏻Ik zal blij zijn als je het leuk vindt.

Abonneer je op het kanaal! Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Ze woonde helemaal alleen in een oud Japans huis. Weergeven in welke omstandigheden (selectie van foto’s) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik werk als vertaler, ik vertel je wat vervelend is in het Japans
Next post Door gesloten grenzen haar baan in het toerisme verloren.