Werkte bij een reisorganisatie.

Werkte bij een reisorganisatie.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids en werk al 10 jaar met toeristen uit Japan. Ik was een medewerker van een reisorganisatie. Veel mensen dachten dat ik mijn droombaan zou krijgen. Toerisme is tenslotte romantiek en palmbomen. Helaas was dit niet het geval.

In Rusland werken vooral vrouwen in het toerisme. Op de een of andere manier is het gebeurd. Het lijkt erop dat dit het werk niet zou moeten beïnvloeden, maar in feite komen er voortdurend schandalen en misverstanden voor in het damesteam.

Ik werkte bij een lokale vestiging van een groot bedrijf. Mijn baas was filiaalmanager. En in het begin ging alles goed, maar geleidelijk aan begon ik te begrijpen dat ik moest stoppen met werken.

Hier zijn 3 zinnen van de baas, waarna ik dacht aan vertrekken en uiteindelijk vertrok.

🔺«Geen vakantie in de zomer.»

Het was een persoonlijk vreemd initiatief van mijn baas. De zomer is het hoogseizoen, dus er is niets om uit te rusten. Op het hoofdkantoor kon je op vakantie gaan wanneer je maar wilde. Of het nu hoogseizoen of laagseizoen is. En de meisjesmanagers vlogen in augustus rustig naar de zee.

In oktober en maart moest ik op vakantie. Het probleem was dat de man alleen in de zomer kon rusten. We hebben niet dezelfde vakantie gehad! En we moesten apart rusten, het was triest.

🔺«Als je niet kunt werken, stop dan.»

Het meest trieste is dat dit werd gezegd nadat ik tijdens de zwangerschap in conservatie ging. Ja, er zijn nogal domme redenen waarom mensen in het ziekenhuis worden opgenomen, maar ik had een ernstige situatie.

Een aantal weken kon ik niet lang opstaan ​​en lopen, en daarna kon ik 3 weken niet zitten. Het was verrassend voor mij dat een vrouw met 2 kinderen niet begrijpt waarom ze me in het ziekenhuis hebben gestopt en moreel druk op me uitoefent, wetende dat ik een maand voor het decreet niet zal stoppen.

🔺«Tot de zwangerschapsduur van 4 maanden werk je zoals gewoonlijk.»

En dat is de reden waarom ik gered ben. Ik kreeg twee grote groepen toeristen met een vrij dicht programma van verblijf. Ik moest de stad uit naar het dorp, en naar de naburige stad.

Nu begrijp ik dat het nodig was om gewoon te weigeren. Maar tenslotte herhaalt iedereen in de buurt dat zwangerschap geen ziekte is. Maar voor mij bleek zo’n actief werk ondraaglijk. Ik rende weg en belandde in het ziekenhuis voor bewaring.

Na het sparen moest ik weer een maand aan het werk. Daarna ging ik met zwangerschapsverlof met de gedachte dat ik niet meer naar kantoor zou terugkeren. En zo gebeurde het. Als de zwangerschap er niet was geweest, was ik gewoon gestopt. Nu werk ik voor mezelf als zelfstandige.

Heb je geluk gehad met je baas of niet?

Bedankt voor het lezen tot het einde! Deel je mening in de reacties en abonneer je op het kanaal.🌷

Abonneer je op het kanaal! Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Werkte bij een reisorganisatie. 3 zinnen van de baas, waarna ik vertrok (en geen spijt heb) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post De Japanners waren verrast om te horen hoe ze ontspannen in Rusland.
Next post Japanse honderdjarigen stonden niet eens in de buurt van mijn grootmoeder!