Wat voor soort Russische mannen vinden Japanse vrouwen aantrekkelijk?

Wat voor soort Russische mannen vinden Japanse vrouwen aantrekkelijk?

Elke keer als het gaat om de smaak van Japanse meisjes, herinner ik me het verhaal van mijn vriend. Ze werkte zes maanden voor een Japans bedrijf. Op een dag rennen haar collega’s, jonge Japanse vrouwen, naar haar toe en piepen bijna: «Suzuki-san kwam vandaag naar ons kantoor! Hij is zo knap! Een echte ikemen.»

イケメン «ikemen» is een knappe en meestal charismatische jongen of man. Leeftijd is hier niet belangrijk. Ikeman kan een man van in de twintig en een man van in de vijftig zijn.

Dus mijn vriend werd onder blanke handen geleid om naar die verbluffend mooie Suzuki-san te kijken. Wat heeft ze uiteindelijk gezien? Een lange, magere jongen met lang haar en een paardenstaart zoals in Japanse drama’s. Japanse vrouwen geven de voorkeur aan plastic, ietwat vrouwelijke jongens.

Ideeën over knappe mannen in Rusland en Japan lopen sterk uiteen. Als ik naar Russische maatstaven een min of meer aangename Japanner zie, kan ik vol vertrouwen zeggen dat hij in Japan helemaal niet populair is. Dat is het leven!

En gisteren kwam ik op internet een Japanse selectie van mooie sterren uit Rusland tegen. Om eerlijk te zijn, verwachtte ik daar een lijst te zien van onze dunste en blauwogige beroemdheden. Maar de selectie verraste me.

Dus, wie vinden de Japanners schattig onder Russische sterren?

Sergey LazarevSergey LazarevSergey Lazarev

In de selectie staan ​​naast de naam zijn leeftijd, lengte en beroep geschreven — 37 jaar oud, 178 cm, zanger en acteur. Het lijkt mij dat onze en Japanse smaak samenviel met Seryozha Lazarev. Echt, schattig.

Andrey ZakharovAndrey ZakharovAndrey Zakharov

31 jaar oud, 187 cm, model. Ik weet dit niet, maar van de foto is meteen duidelijk waarom de Japanse vrouwen het leuk vonden. Pure Japanse stijl.

Dima BilanDima BilanDima Bilan

38 jaar, 182 cm, zanger en acteur. En nogmaals, ik ben verrast, ik zou niet zeggen dat Bilan een Japanse ikemen is.

Alexander KerzhakovAlexander KerzhakovAlexander Kerzhakov

39 jaar oud, 176 cm, voetballer. De Japanners houden van onze atleten, dus het is niet verwonderlijk dat Kerzhakov in de selectie was opgenomen.

Vasili StepanovVasily StepanovVasily Stepanov

35 jaar oud, 192 cm, acteur. Dezelfde die «Inhabited Island» speelde. Pure Japanse stijl. Het enige is dat hij te opgepompt is voor Japanse smaken. Al weet ik niet hoe de acteur er op dit moment uitziet.

Ook Alexey Chadov, Dmitry Nagiev en Pyotr Dranga kwamen in de selectie.

Welke van de Japanse sterren vind jij schattig?

Laten we onze keuze maken! Ik verheug me altijd als je mijn artikelen tot het einde leest. Abonneer je op het kanaal om niet te verdwalen en like.

Abonneer je op het kanaal Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Wat voor soort Russische mannen vinden Japanse vrouwen aantrekkelijk? |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post De Amoerbrug is zo steil als de Eiffeltoren.
Next post 5 jaar gratis Japans geleerd.