Vertaalde citaten van Takeshi Kitano uit het Japans in het Russisch (hij zegt dat het geheim van succes is om het toilet schoon te houden)

Vertaalde citaten van Takeshi Kitano uit het Japans in het Russisch (hij zegt dat het geheim van succes is om het toilet schoon te houden)

Op een dag liep ik door de Ueno-wijk in Tokio. Ik denk dat je ook van deze wijk hebt gehoord, want. Hier bevindt zich de panda-dierentuin. Er zijn geen panda’s in andere dierentuinen in Tokio. In Ueno is een gelijknamig park met fonteinen. Er zijn ook woonstraten.

Dus ik liep rond in Ueno en iemand vertelde me dat Takeshi Kitano hier woont. Nu wordt dit gebied exclusief met hem geassocieerd. Kitano is in Japan alleen bekend als komiek. Weinig Japanners weten dat hij ook een getalenteerde regisseur is.

Ik vond een site met citaten van Kitano in het Japans . Enkele voor u vertaald in het Russisch.

️«Als je om een ​​ander geeft, is het belangrijk om te luisteren naar wat hij te zeggen heeft.»

️«Als je heel hard je best doet, zal er niet per se iets veranderen. De wereld wordt misschien niet mooier, zelfs als je er veel moeite voor doet. Als je wanhopig probeert iets te doen, gaan de dingen niet altijd zoals ze zouden moeten. Het onderwijs zou ons moeten leren dat dit normaal is».

️«Je moet zowel hard werken als waardeloze gebeurtenissen in het leven doorstaan.»

️«Het is niet goed om met al je macht iets te doen zodat anderen zien wat een geweldig persoon je bent.»

️«Het leven is niet altijd leuk, maar lijden is het bewijs dat we echt leven.»

️«Het lijkt mij dat de televisie het Japanse volk enorm heeft vernietigd.»

️(Over een motorongeluk in 1994) «In die tijd was ik helemaal depressief. Ik weet niet eens meer waarom ik een fiets heb gekocht, want normaal rijd ik niet.»

️«Zelfs nu zijn er momenten dat ik mijn ogen open en denk dat ik in het ziekenhuis ben. Volledig herstel na het ongeluk was een luchtkasteel. Na het ongeluk schoten de kijkcijfers van mijn films omhoog, maar ik bleef gewond achter.»

️«Inspanning is als een lot. Ik weet niet of ik zal winnen, maar ik moet de loterij kopen.»

️«Het is beter iets goeds voor een ander te doen dan te verraden en te leven met dit gif in je hart. Want verraad zal je je hele leven bijblijven.»

️«De media zeggen dat ze het geweldig doen, maar ze zijn zwak tegen adverteerders.»

️«Welke levenssfeer je ook neemt, entertainment heerst overal.»

️«Als er een geheim is voor succes, dan is het om het toilet schoon achter te laten, waar je ook gaat.»

️«De moderne samenleving overdrijft wat het leven is en wat de zin van het leven is. Voor jonge mensen is dit een obsessie geworden. Sterker nog, we zullen nooit weten wat het betekent om te leven en te sterven.»

️«Genie is geluk, talent en inspanning. Een genie is iemand die veel banale dingen heeft gedaan, en hij heeft geluk.»

Wat vind je van de citaten van Kitano? Heeft u aan het denken gezet?

Ik verheug me altijd als je mijn artikelen tot het einde leest. Like en abonneer zodat je niet verdwaalt in de Zen-feed.

Abonneer je op het kanaal! De inscriptie vertaalt zich als «Je gedrag wordt bepaald door andere mensen?» Abonneer je op het kanaal! De inscriptie vertaalt zich als «Je gedrag wordt bepaald door andere mensen?»

Mijn blog | Vertaalde citaten van Takeshi Kitano uit het Japans in het Russisch (hij zegt dat het geheim van succes is om het toilet schoon te houden) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik hoor vaak dat het Verre Oosten Chinees gaat worden.
Next post Een koffiehuis in Khabarovsk, waarvoor mensen uit het westen van Rusland naar het Verre Oosten reizen