Onverwachte feiten over de auteur van Zen.

Onverwachte feiten over de auteur van Zen.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids en run al 10 maanden een Zen-kanaal. Ik was niet van plan blogger te worden, maar het lot besliste anders.

Ik schrijf zelden over mezelf, dus besloot ik 5️⃣de feiten over mijn persoonlijke leven te delen.

1️⃣Ik wist nooit hoe ik moest schrijven.

Ik had altijd een B in het Russisch. Ik schreef middelmatige essays en rolde die een paar keer van internet op. Ik deed het veel beter in wiskunde. Mijn hele leven dacht ik dat ik een wiskundige mentaliteit had.

In 2008 kwam ik op het idee om grappige verhalen over Japan en het Japanse volk op te nemen. Ik begon langzaam te schrijven, maar verspreidde me nergens. Soms laat ik mijn vrienden lezen.

Anderhalf jaar geleden begon ik eerst een blog op Instagram, en daarna op Zen. En nu voor het tweede jaar schrijf ik elke dag 1-2 teksten.

Tokio 2008. Dit is het Shinjuku-gebied. Voorbijgangers op straat werden besmeurd Tokyo 2008. Dit is het Shinjuku-gebied. Voorbijgangers op straat werden besmeurd. 2️⃣Ik werk nu bijna 2 jaar bij een psycholoog.

Ik weet dat zen nogal kritisch staat tegenover psychotherapie. Ze vinden het zonde van het geld en pseudowetenschap. Ik begrijp dit standpunt, maar ik denk er anders over.

Ik ben in psychotherapie geweest voor 1 jaar en 10 maanden. Ik heb geen ernstige diagnoses. Maar ik begreep heel goed dat als mijn leven er niet uitziet zoals ik wil, dit niet komt door «geen geluk» of luiheid, maar om andere redenen.

3️⃣Ik navigeer beter in Tokio dan in Moskou.

Ik vlieg volgende week naar Moskou en ik ben bang dat ik daar verdwaal of in de war raak in de metrostations. Ik ben al een paar keer in Moskou geweest, maar deze keer ga ik alleen.

Tokio is een even grote metropool als Moskou. Het grappige is dat ik in Tokyo mijn weg veel gemakkelijker vind en me daar meer op mijn gemak voel. Ik kan niet uitleggen waarom. Het is waarschijnlijk subjectief.

Ik denk dat na de reis mijn mening zal veranderen. Ik hoop dat ik nergens in Moskou verdwaal.

3 gangen polyethyleen. Op het splashscreen van de laptop staat een kaart van Japan. Ik beëindig mijn studie moreel-wilskracht 3 gangen polyethyleen. Op het splashscreen van de laptop staat een kaart van Japan. Ik beëindig mijn studie in moreel-volitional. 4️⃣Ze droomde ervan journalist te worden, maar ging de ingenieur in.

Op de middelbare school stond ik in brand om journalist te worden. We kozen zelfs voor een universiteit met ouders in een andere stad. Maar toen werd ik bang en besloot ik nergens heen te gaan. Er was op dat moment geen faculteit journalistiek in mijn stad, dus besloot ik IT in te gaan.

Zoals ik al zei, dacht ik altijd dat ik een wiskundige mentaliteit had en ging waar het voor mij gemakkelijker was. Ik ben met succes afgestudeerd aan Politen en heb daar mijn man ontmoet. Volgens mij is alles goed gekomen!

5️⃣Ik heb 2 rode diploma’s.

Diploma in de ingenieurswetenschappen en taalkunde-vertaler. Zo gebeurt het. In het 3e jaar polyethyleen begon ik Japans te leren en wilde ik vertaler worden. Parallel aan de Polyethyleen kwam ik op de avondafdeling van de Oosterse Faculteit.

Ik heb zowel daar als daar goed gestudeerd, dus beide diploma’s zijn rood. Hoewel de kleur van de korst me geen bonussen opleverde in de werkgelegenheid. Nu ben ik zelfstandige en verdien ik geld door een Zen-kanaal te runnen.

Verrast door enkele feiten over mij?

Ik zou het leuk vinden als je het deelt in de reacties.🌷

Abonneer je op het kanaal Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Onverwachte feiten over de auteur van Zen. Maar liefst 2 rode diploma’s, en ik schrijf teksten voor de blog |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Op internet schrijven ze dat Lovehotels in Japan Disneyland zijn voor volwassenen.
Next post Huishoudelijke life-hacks van Japanse vrouwen.