In Japan werden ze uitgenodigd voor een internationaal feest.

In Japan werden ze uitgenodigd voor een internationaal feest.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids. Ik werk al tien jaar met de Japanners en ben zelf ook vaak in Japan geweest. Op dit kanaal vind je grappige verhalen over Japanners en de Japanse taal.🎌

Toen ik aan de Japanse taalschool in Tokio studeerde, had ik leerlingen van verschillende nationaliteiten in mijn klas. Britten, Singaporezen, Chinezen, Thais, Italianen, Koreanen… ️En dit is geen volledige lijst. Velen van hen woonden permanent in Japan.

Een Amerikaanse vrouw was getrouwd met een Japanse man en woonde in Yokohama. Ze nodigde ons uit bij haar thuis.

We spraken af ​​elkaar op het station te ontmoeten om niet naar haar huis te zoeken en niet door de straten te dwalen. In Japan zijn er geen straatnamen, alleen bloknummers. Het is onmogelijk om door het adres te navigeren zonder een kaart.

Naast mij kwamen andere klasgenoten van de Japanse taalschool en goede vrienden van de Amerikaan naar het feest.

Dezelfde Amerikaan, dezelfde Amerikaan.

Interessant is dat alle gasten compleet verschillende geschenken meebrachten. Afhankelijk van hoe het in hun cultuur wordt geaccepteerd. Ik bracht een zak met zoete broodjes en de Iraniër gaf cosmetica aan de minnares van het huis. Iemand anders (ik herinner me helaas de nationaliteit niet) presenteerde een fles goede alcohol.

In Rusland gaan we meestal op bezoek met snoep, soms met alcohol, maar cosmetica geven we zeker niet. De Japanners zelf komen, als ze ineens worden uitgenodigd om op bezoek te komen, met snoepjes. Daarin lijken we op hen.

Een Japanse vrouw ‘verborg’ zich onder de jongens Een Japanse vrouw ‘verborg’ zich onder de jongens.

Op de foto hierboven, aan de rechterkant, is er een Japanse man — de echtgenoot van een Amerikaanse vrouw. Hij ziet er veel jonger uit dan zijn vrouw, maar in feite was hij 2 jaar ouder. De Amerikaanse vertelde dat ze onlangs naar Yokohama waren verhuisd en dat ze zich na de verhuizing onwel voelde en bang was dat ze zwanger was. Het bleek dat er geen zwangerschap was. Maar nu hebben ze 4 kinderen.

In het midden, in een wit T-shirt, staat geen Japanner, maar een man uit Singapore. Zo te zien had ik nooit geraden dat hij daar vandaan kwam. Links draagt ​​een man uit Iran een T-shirt. Hij zei dat hij als programmeur in Japan werkt. Alle Japanners op het feest spraken goed Engels. Dat is niet verwonderlijk, want ze waren bevriend met een Amerikaan, en ze sprak vaker Engels dan Japans.

Onder de meisjes wurmde een Iraanse man zich een weg en onder de meisjes ontwormde een Iraanse man zich.

We hebben veel gekletst. Voornamelijk in het Japans en Engels. Ik sprak toen veel slechter Engels dan Japans. Iedereen sprak Japans met een accent, maar dat hinderde de communicatie niet. Velen vroegen of ik in Japan wilde wonen en studeren, en ik antwoordde dat ik dat natuurlijk zou doen. Later veranderde ik van gedachten en realiseerde ik me dat ik alleen op vakantie naar Japan wilde. Het zou moeilijk voor me zijn om daar te wonen.

Ze serveerden Mexicaans eten. De tafel zag er nogal bescheiden uit in vergelijking met hoe het meestal in Rusland wordt geserveerd. Maar er was geen feest, als zodanig. Iedereen kwam naar voren, nam wat hij wilde en liep weg van de tafel.

Mexicaanse keuken.Mexicaanse keuken.Feesttraktatie.Feesttraktatie.Is dat veel of weinig voor zo’n menigte, wat denk je?

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! 🌷Like en abonneer op het kanaal zodat je niet verdwaalt.👍🏻

Mijn blog | In Japan werden ze uitgenodigd voor een internationaal feest. Ik laat je zien wat er werd geserveerd. |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik heb een hele maand bij een Japans gezin gewoond.
Next post Ik vond Japanse strips gebaseerd op het werk van Dostojevski en Tolstoj.