Ik zou niet graag in Japan willen wonen.

Ik zou niet graag in Japan willen wonen.

Hallo allemaal! Dit is Vera, Japanse vertaler.

‘Waarom woon je niet in Japan?’

Omliggende mensen zijn verrast.

Ik spreek vloeiend Japans. Ik heb N1 op JLPT-examenresultaten. Dit is het hoogste niveau. Een baan vinden en naar Japan verhuizen zou gemakkelijk zijn.

Ik ken veel mensen die zijn vertrokken en daar hun plek hebben gevonden. Maar ik bleef in Rusland. Ik leg uit waarom.

  • Kleine ruimte

Japan is een klein land. Ik mis letterlijk de ruimte. Er is geen Russische ruimte. In Tokio begin ik na een week te stikken. Er is altijd een menigte mensen in de buurt. De gebouwen staan ​​pal naast elkaar. Elk stuk land is zijn gewicht in goud waard.

Ik ben geboren in het Verre Oosten. Er is een kleine bevolking en ruimte voor honderden kilometers rond. Het is moeilijk voor mij om op drukke plaatsen te wonen.

  • infantiele volwassenen

Ik hou niet van het Japanse systeem van onderwijs en opvoeding. De Japanners onder de 25 zijn behoorlijk infantiel. Ze zijn de sleutels van het huis kwijt. Moeite met het nemen van beslissingen. Ze weten niet wat ze willen doen.

In Rusland hebben mensen op 25-jarige leeftijd al gezinnen en kinderen. Jouw leven en werk.

Ik heb 2 kinderen. Ik zou ze eerst zelfstandigheid willen leren.

  • Ik zal altijd een buitenlander zijn in Japan

Zelfs als ik 20 jaar in Japan woon, zal ik nog steeds te gast zijn in dit land. Het Europese uiterlijk zal assimilatie niet toestaan, als dat al mogelijk is. Japan is een mono-etnisch land, dus alle buitenlanders zijn buitenstaanders. Ook al zijn ze in Japan geboren en wonen ze daar hun hele leven.

Misschien wil ik in de toekomst verhuizen. Maar nu woon ik in Khabarovsk en hou ik van mijn stad uit de grond van mijn hart.️

Zou je in het buitenland willen wonen?

Hartelijk dank voor het lezen tot het einde. Als je het artikel leuk vond, like dan en abonneer je op  mijn kanaal !

Mogelijk bent u geïnteresseerd in:

  • De Japanners organiseren geen huisfeesten. Ze zijn geweldig. Ik leg uit waarom.
  • Hoe spel je je naam in het Japans? Nee, niet in hiërogliefen.

De auteur van dit artikel. Vergeet niet te abonneren! De auteur van dit artikel. Vergeet niet te abonneren!

Mijn blog | Ik zou niet graag in Japan willen wonen. Ik vertel je waarom Rusland beter is. |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post 2 weken geleden begon ik een kanaal op Zen.
Next post Na kennismaking.