Ik vroeg de Italiaan of hij Olya Buzova en Morgenstern kende

Ik vroeg de Italiaan of hij Olya Buzova en Morgenstern kende

Ik heb een vriend uit Italië. Zijn naam is Simone (nadruk op O). We ontmoetten elkaar in 2008 en communiceren sindsdien online. We correspondeerden eerst per e-mail, daarna via WhatsApp.

Simone reist constant, hij was in Rusland, in Moskou en St. Petersburg. In Japan 2 keer, als ik me niet vergis. Ze droomt ervan om met de trein over de Trans-Siberische spoorlijn van Moskou naar Vladivostok te reizen. Nu ga ik naar Duitsland.

Simone stuurde gisteren een foto van de Berlijnse Muur via chat Simone stuurde gisteren een foto van de Berlijnse Muur via chat.

Ik besloot hem te vragen welke Russische beroemde mensen hij kent. Dus, hier is de TOP Italiaanse vriend.

1️⃣Vladimir Poetin

Ik denk dat het logisch is dat als het om een ​​land gaat, het eerste wat je je herinnert de leider van dat land is.

2️⃣Dmitri Medvedev

Op de tweede plaats staat de vorige leider en politicus, wat ook logisch is.

3️⃣Alle hoofden van het land tijdens het Sovjettijdperk

Ik weet niet zeker of hij zich iedereen herinnert, hij heeft ze niet getest. Maar de belangrijkste, zoals Lenin, Stalin, Chroesjtsjov, Brezjnev, enz. hij weet het zeker.

Italiaans in Sint-Petersburg. Italiaans in Sint-Petersburg.

4️⃣Ivan Urgant

Showbusiness heeft het ineens overgenomen! Urgant is waanzinnig populair in Italië dankzij de show «Ciao, 2020!» Ivan kreeg zelfs een soort onderscheiding. Simone gooide me een link naar een opname van de show, ik scrolde door, maar wekte niet veel interesse.

Veel van onze sterren nemen deel aan de show, die niemand in Italië kent. En na de show, behalve Urgant, werd niemand in het bijzonder herinnerd. Maar de show is nog steeds razend populair! Geweldig.

Simone in Moskou Simone in Moskou.

5️⃣klein groot

In 2020 zou deze groep deelnemen aan het songfestival, dus Simone kent ze. Het is grappig dat Italië van 1997 tot 2010 niet meedeed aan Eurovisie, en Simone hoorde van mij over het bestaan ​​van deze wedstrijd. Ik was toen erg verrast.

6️⃣Dostojevski en Tolstoj

Simone zei eerlijk dat hij de werken helemaal niet had gelezen, maar hij wist dat het legendarische Russische schrijvers waren.

Onze correspondentie in whatsapp.Onze correspondentie in whatsapp.

Natuurlijk vroeg ik of hij onze meest beruchte Russische popsterren kende: Olga Buzova, Morgenstern en Danya Milokhin. Simone zei dat hij geen van de drie kende. Het blijkt dat deze drie-eenheid alleen thuis bekend is.

Welke sterren horen volgens jou in het buitenland bij ons land?

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! 🌹Schrijf je in, anders verdwalen we in de feed. Ik zal graag willen.🌸

Mijn blog | Ik vroeg de Italiaan of hij Olya Buzova en Morgenstern kende |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Een Japanse spion die dol was op Rusland.
Next post Japanse Kawashima Iyo, en volgens de documenten Katya Zbaykova (een groot liefdesverhaal)