Ik vloog met S7 en was verbluft door het gemak van de stoelen.

Ik vloog met S7 en was verbluft door het gemak van de stoelen.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids en werk al 10 jaar met toeristen uit Japan. Onlangs vloog ik naar Moskou en Tsjeljabinsk.

Vorig jaar hadden we een vakantie in Tokyo gepland, maar om voor de hand liggende redenen is dat niet gelukt. We kochten S7-vliegtickets en kregen de volledige kosten terug in de vorm van certificaten.

Ik besloot de certificaten uit te geven en kaartjes te kopen naar Moskou en Chelyabinsk. Het lukte met een overstap in Novosibirsk, maar ik vloog alleen en dit was geen probleem. Tegelijkertijd keek Novosib. (Ik zal in een apart artikel over mijn indrukken vertellen.)

Boven op de stoel bevonden zich een veiligheidshandleiding en een tijdschrift. Boven op de stoel bevonden zich een veiligheidshandleiding en een tijdschrift.

Ik heb al heel lang niet meer gevlogen en het eerste dat me aan boord verbaasde waren de stoelen. Geen gebruikelijke netten en zware tafels. Alles is compact en erg handig.

Onderaan de tafel Onderaan de tafel.

De tafel is licht van gewicht en kan dichterbij of verder weg worden verplaatst. Het raakt de maag niet. Maar het meest interessante is onder de tafel.

Standaard voor mobiel of tablet. Standaard voor mobiel of tablet.

Als je de tafel opent, zie je zoiets als dit. Dit is een standaard voor een mobiele telefoon of tablet. Ze moet worden opgetild.

Levering moet worden verhoogd. Alles, de tafel kan terug gesloten worden. Niets belet u om mobiele films te kijken.De bezorging moet worden verhoogd. Alles, de tafel kan terug gesloten worden. Niets weerhoudt u ervan om mobiele films te kijken.

Mobiel past er makkelijk in. Ik denk dat de tablet kan worden gezet. Maar het meest klasse is dat er connectoren zijn om een ​​mobiele telefoon op te laden. Het belangrijkste tijdens het reizen is immers om verbonden te blijven.

De connectoren zaten tussen de stoelen eronder en de connectoren tussen de stoelen eronder.

Ik merkte niet meteen de connectoren voor het opladen op. Ik zag per ongeluk hoe iemand de telefoon ergens beneden had aangesloten en aan het opladen was. Ik haalde het snoer eruit, stopte het in de USB-poort en zette de telefoon op de standaard. Comfortabel en het snoer was lang genoeg.

Ik heb genoten van het vliegen met de S7. Ze hebben aparte incheckbalies op de luchthaven Domodedovo en aparte boarding gates. geüniformeerd personeel en overal informatiebalies. En zelfs aan boord zijn de stoelen speciaal uitgerust voor langeafstandsvluchten.

Hoe lang is het geleden dat je voor het laatst gevlogen hebt? Welke luchtvaartmaatschappij was het?

Bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde. Abonneer je op het kanaal om niet te verdwalen in de Zen-feed. Ik zal blij zijn als je het leuk vindt.

Connectors zijn dichterbij Connectors zijn dichterbij.

Mijn blog | Ik vloog met S7 en was verbluft door het gemak van de stoelen. Toont alle «chips» |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post «Nou, wat zullen de Nederlanders ons bieden?»
Next post Ik woon in het Verre Oosten.