Ik laat het Verre Oosten-analoog van «Auchan» zien (slechts 1 verschil gevonden)

Ik laat het Verre Oosten-analoog van «Auchan» zien (slechts 1 verschil gevonden)

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik woon in Chabarovsk. In het Verre Oosten zijn er geen bekende winkelketens, zoals in het westen van Rusland. Er is hier geen «Magneet», «Pyaterochka» en «Auchan». Maar in plaats daarvan hebben we onze eigen grote keten van hypermarkten genaamd Sambury . Ik vergeleek Sambury met Auchan, vond veel overeenkomsten en slechts 1 verschil.

De Sambury-keten heeft 30 hypermarkten in 9 steden in het Verre Oosten: Khabarovsk, Vladivostok, Blagoveshchensk, Komsomolsk-on-Amur, Ussuriysk, Birobidzhan, Fokino, Nakhodka en Belogorsk. De Sambury-keten heeft 30 hypermarkten in 9 steden in het Verre Oosten: Khabarovsk, Vladivostok, Blagovesjtsjensk, Komsomolsk aan de Amoer, Ussuriysk, Birobidzhan, Fokino, Nachodka en Belogorsk Gemeenschappelijke kenmerken:

1️⃣In beide winkels kunt u niet alleen boodschappen kopen, maar ook huishoudelijke chemicaliën, cosmetica, artikelen voor kinderen, enz.

Beide winkels zijn zo ontworpen dat alles op één plek te koop is. Het lijkt mij dat we er zo aan gewend zijn dat we al vergeten zijn hoe we vroeger naar verschillende markten en winkels gingen. Het is vooral handig met kinderen — alle kinderartikelen kunnen in dezelfde supermarkt worden gekocht en je hoeft nergens anders heen.

In «Auchan» keek ik naar mooie mokken, en in «Samberi» kijk ik constant naar een soort vazen. Het lijkt niet nodig, maar het is zo mooi en goedkoop dat je het meteen wilt kopen.In Auchan keek ik naar mooie mokken, en in Sambury kijk ik constant naar wat vazen. Het lijkt niet nodig, maar het is zo mooi en goedkoop dat je het meteen wilt kopen.

2️⃣En daar, en daar verkopen ze kant-en-klaar eten.

In «Auchan» staan ​​vitrines met salades, kant-en-klare bijgerechten, vlees en vis. En er zijn taarten, pizza’s, pannenkoeken. Het is hetzelfde met Sambury. Er zijn kant-en-klare salades, bijgerechten, warme gerechten.

In Chelyabinsk, in Auchan, vielen de prijzen voor salades me op. De laatste keer dat ik zulke lage prijzen zag was in 2007. Maar dat is natuurlijk het specifieke van de regio. Het is goedkoper om in Tsjeljabinsk te wonen dan in Chabarovsk.In Tsjeljabinsk, in Auchan, viel me de prijzen voor salades op. De laatste keer dat ik zulke lage prijzen zag was in 2007. Maar dat is natuurlijk het specifieke van de regio. Het is goedkoper om in Tsjeljabinsk te wonen dan in Chabarovsk.

3️⃣Beide winkels bakken hun eigen brood.

Nu bakken winkels zoveel soorten brood dat je gekweld wordt om te kiezen. Maar de prijs is goedkoper. Misschien is dat de reden waarom broodstalletjes praktisch uit de steden zijn verdwenen. Ik had een stel in de buurt van het huis, maar ze sloten. Ik weet dat er naast de ouders nog een was. Heb je een bakker in de buurt van je huis?

In «Sumbury» bij mijn huis is de broodkeuze nog klein, in «Sumbury» bij mijn huis is de broodkeuze nog klein.

4️⃣Zowel in Sambury als Auchan kun je thuisbezorgd bestellen.

Bezorging was zelfs vóór het verhaal van zelfisolatie, maar het afgelopen jaar is deze service populairder geworden. Als mijn man op zakenreis gaat, bestel ik de bezorging bij Sambury. Altijd de meest verse en mooiste producten meegenomen! Het enige nadeel is dat ze de volgende dag al leveren. Ik heb geen ervaring met bezorgen vanuit Auchan. Deel in de reacties wie het heeft gebruikt!

«Promotie» uithangborden in «Sumbury» «Promotie» uithangborden in «Sumbury». Verschil:

️Auchan heeft een goed ontwikkeld systeem van promoties en kortingen. In Sambury behoren de prijzen zonder kortingen tot de meest betaalbare.

Voor zover ik begrijp, wordt «Auchan» beschouwd als een dure supermarkt. Maar tijdens kortingen worden de prijzen bijna 2 keer verlaagd, dus het is winstgevend om daar te winkelen voor een promotie.

Sambury werd oorspronkelijk geopend als een hypermarkt met de meest betaalbare prijzen in de stad. Ik herinner me dat er zelfs een promotie was, als je het goedkoper vindt, verlagen ze de prijs. Nu zijn in «Sumbury» de prijzen een beetje gestegen, maar over het algemeen zijn goederen voor absoluut iedereen beschikbaar. Je kunt het goedkoper vinden, maar rondrijden en zoeken naar verschillende groothandelsmarkten is erg vermoeiend. U geeft meer uit aan gas dan u bespaart.

Waar koop je meestal boodschappen?

Ik ben erg blij dat je het artikel tot het einde hebt gelezen. Om ervoor te zorgen dat we niet verdwalen in de Zen-feed, abonneer je nu op het kanaal. Hartelijk bedankt!

Mijn blog | Toont het Verre Oosten analoog van «Auchan» (slechts 1 verschil gevonden) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Geboren in Chabarovsk.
Next post Ik bezocht Oekraïne voor de eerste keer.