Ik kwam naar Japan en belandde in een museum bij het Japanse huis.

Ik kwam naar Japan en belandde in een museum bij het Japanse huis.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids. Ik heb 5 jaar bij een reisorganisatie gewerkt en reizen naar Japan geregeld. Op dit kanaal vind je interessante verhalen over Japan en Japanners.🎐🎑

Toen ik als tourmanager werkte, had ik veel verschillende partnerbedrijven in Japan. Een keer nodigde een bedrijf uit Nagano me uit voor een bezoek. Gedurende 3 dagen reden we rond de belangrijkste bezienswaardigheden van de prefectuur.

(Aan het einde van het artikel laat ik een oud apparaat zien voor de productie van sake. 👌🏻) Meesteres van het huis en museum. Jammer dat het met gesloten ogen op de foto bleek te zijn.De eigenaar van het huis en het museum. Jammer dat het met gesloten ogen op de foto bleek.

Op een dag kwamen we op bezoek bij een geweldige Japanse vrouw, met wie de directeur van het bedrijf bevriend was. Ze woonde in een enorm huis in Japanse stijl dat door haar grootvader was gebouwd.

Kinder speelgoed. Er is zelfs een naaimachine, kinderspeelgoed. Er is zelfs een naaimachine.

Meerdere generaties woonden in hetzelfde huis en er verzamelden veel dingen. De gastvrouw besloot om geen oude spullen weg te gooien, maar er een museum van te maken! Ze heeft een hele verdieping gereserveerd voor de tentoonstelling. Ze gaf ons een rondleiding.

Kijk naar de grammofoon Kijk naar de grammofoon!

Om eerlijk te zijn, verwachtte ik slechts een paar exposities te zien. Maar toen ik op de tweede verdieping kwam, belandde ik in het midden van de 20e eeuw in Japan!

Borden, zakdoeken, oud geld Borden, zakdoeken, oud geld.

Alle dingen behoorden ooit toe aan familieleden van de minnares van het huis. Net als in een echt museum was het onmogelijk om iets met je handen aan te raken.

Draagbare houtskoolkachel. De schoorsteen bevond zich meestal in het dak van het huis, een draagbare houtskoolkachel. De schoorsteen bevond zich meestal in het dak van het huis.

Het museum wordt voornamelijk bezocht door scholieren van de plaatselijke basisschool. Leraren laten ze zien hoe Japan zo’n 50-70 jaar geleden leefde.

Poppen die de keizerlijke familie symboliseren. Nu is zo’n paar in de winkel ongeveer $ 1.000 waard. Poppen, die de keizerlijke familie symboliseren. Nu ligt een paar hiervan in de winkel voor ongeveer $ 1.000.

Items en meubels zijn bewaard gebleven.

Oude Japanse tijdschriften Oude Japanse tijdschriften.

Er waren boeken. Jammer dat ik niet naar het jaar heb gekeken. Ik denk dat ze meer dan 100 jaar oud zijn.

Kijk hoe vervallen de boeken zijn Kijk hoe vervallen de boeken zijn.

Er waren zelfs kleren! Op de onderstaande foto achter mijn rug hangend.

Abonneer je op het kanaal Abonneer je op het kanaal!

In hetzelfde huis opende de familie een kleine fabriek voor de productie van sake-rijstwodka. We kregen een oude houten productiemachine te zien.

Vintage sake brouwmachine Vintage sake brouwmachine Welk vintage object heeft de meeste indruk op je gemaakt?

Bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! Abonneer je op het kanaal zodat je niet verdwaalt. Ik zal blij zijn als je het leuk vindt.

Mijn blog | Ik kwam naar Japan en belandde in een museum bij het Japanse huis. Vintage Japanse dingen laten zien (foto) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik kwam naar Japan en keek tv met mijn mond open.
Next post «Een vrouw kan zes maanden niet opnieuw trouwen» — over een scheiding in Japan van een Russisch meisje