Ik heb mijn eerste tattoo laten zetten toen ik 32 was.

Ik heb mijn eerste tattoo laten zetten toen ik 32 was.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids. Ik werk al 10 jaar met Japanse toeristen. Op dit kanaal schrijf ik meestal over Japan, maar vandaag wil ik het hebben over mijn ervaring met tatoeages.

Het idee om een ​​tatoeage te laten zetten ontstond een jaar geleden. Mijn man en ik vlogen toen samen in brand. Maar we haastten ons niet meteen om een ​​goedkopere meester te vinden, maar keken een heleboel video’s over hoe tatoeages in het algemeen worden gemaakt. We begonnen de stijlen van tatoeages te begrijpen, we wisten hoe we voor een verse tatoeage moesten zorgen enzovoort. We begonnen na te denken over welke stijl ieder van ons leuk vindt en wat voor soort tatoeage we willen.

Ik vond een video van instagram leuk en ik besloot dat ik op basis van deze video een tattoo zou maken. Alleen in plaats van een schildpad — een walvis. Ik dacht dat ik meteen een grote tatoeage wilde, omdat ik het nut niet zag van een kleine. Ik besloot wat ik op mijn rug zou doen.

https://www.instagram.com/p/BwYOPFfgKns/?igshid=1mbvdtyu4q5zkhttps://www.instagram.com/p/BwYOPFfgKns/?igshid=1mbvdtyu4q5zk

Nadat ik zowel de tekening als de plek had gekozen, besloot ik dat ik met dit idee moest leven. Wat als ik het idee over een maand niet leuk vind? En je zult de tatoeage niet wissen. Over het algemeen dacht ik dat een heel jaar lang.

Een jaar later realiseerde ik me dat ik mijn schets nog steeds leuk vind. Ik heb lang de meester gekozen. Mijn man doet kendo en een tatoeëerder gaat met hem naar de les. Op Instagram bekeek ik al zijn werk. Maar belangrijker voor mij was dat hij 8 jaar ervaring had, en ik mag hem gewoon als persoon.

We tekenen met de meester mijn schets. Zeer belangrijk proces, heb er 3 uur aan besteed. We tekenen met de meester mijn schets. Zeer belangrijk proces, heb er 3 uur aan besteed.

Ik kies altijd een meester op basis van of iemand aardig voor me is of niet. Als ik iets niet leuk vind, zoek ik wel iemand anders.

Zoals ik al zei, een jaar later besefte ik dat het tijd was en schreef ik aan de meester. Hij vertelde me hoe lang mijn tatoeage zou duren en hoeveel het zou kosten. De prijs bleek het gemiddelde salaris in het land te zijn. Het kostte me ongeveer een maand om het vereiste bedrag te verdienen.

Het proces van voorbereiding op een tatoeage. Het proces van voorbereiding op een tatoeage.

De tatoeage werd gedaan in 2 sessies van 10 uur. Tussen hen was er een pauze van 2 weken voor de huid om te genezen. Ik bracht een speciale crème aan en verzegelde de tatoeage de eerste 3 dagen met een film. Ik ergerde me een beetje aan deze eindeloze terugspoelen. Maar ik was blij dat het in slechts 3 dagen moest gebeuren. En ik begrijp dat het genezingsproces grote invloed heeft op de kwaliteit van de tatoeage, dus het is beter om deze eenvoudige regels te volgen.

Gips op de schouder. Ik ging geplakt meer dan 3 dagen na het aanbrengen van de tatoeage Gips op de schouder. Ik ging 3 dagen over plakken na het aanbrengen van de tatoeage.

Ik vertelde mijn ouders over de tatoeage. De reactie van de vader maakte me aan het lachen. Om de een of andere reden besloot hij dat het mijn man was die een slechte invloed op mij had en mij corrumpeerde. Het was alsof mijn man me met geweld de tatoeage in sleepte, en ik verzette me.😂

Ik vroeg het toen aan mijn meester, hij zei dat ouders altijd hetzelfde reageren op tatoeages. En het maakt niet uit hoe oud hun kinderen zijn — 18 of 40 jaar oud. De meeste ouders zijn er tegen. Hoewel er mensen zijn die minderjarige kinderen toestaan ​​om tatoeages te krijgen. Maar dit komt niet vaak voor. Ik denk nog steeds dat 32 jaar oud precies de leeftijd is waarop je geen toestemming van je ouders kunt vragen voordat je iets doet.

Heb je tattoos?

Bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde. 🌸Abonneer je op het kanaal, zodat we zeker niet verdwalen. Ik zal blij zijn als je het leuk vindt.💛

Mijn tattoo, eindresultaat. Abonneer je op het kanaal Mijn tattoo, het eindresultaat. Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Ik heb mijn eerste tattoo laten zetten toen ik 32 was. Ik vertel je hoe papa reageerde |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post «Made in Japan» — een teken van kwaliteit?
Next post Japanse virtualisatie heeft Rusland bereikt.