Ik heb een hele maand bij een Japans gezin gewoond.

Ik heb een hele maand bij een Japans gezin gewoond.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids. Op dit kanaal vind je interessante verhalen over Japan en Japanners.🎌🎎

Toen ik voor het eerst Japans begon te leren, ging ik naar Tokio voor een Japanse taalschool. Ik wilde niet met andere studenten in een hostel wonen en vroeg of ik een Japans gezin voor me kon zoeken.

Ik heb een hele maand bij de familie Tanaka gewoond. Dit is een Japanse achternaam waar iedereen die Japans leert over hoort. Zoiets als de Russische achternaam «Ivanov».

Tanaki woonde in een appartement met een slaapgedeelte, niet ver van het Shitte-station. De school bevond zich op Shibuya Station en ik bracht 40 minuten enkele reis door met een overstap.

Toon appartement!

Ik kreeg een aparte kamer. Het was klein en paste bijna allemaal op de foto. Achter mij is een kast.

Een studietafel, maar ik heb er nooit aan gezeten. Ik deed mijn huiswerk in de hal. Een studietafel, maar ik heb er nooit aan gezeten. Ik deed mijn huiswerk in de hal. Mijn bed en een enorme deken Mijn bed en een enorme deken.

Mijn kamer keek uit op de hal. Ik maakte een puinhoop op de tafel. 🙈Zie je nestpoppen voor de tv? Dit is wat ik gaf.

‘s Avonds keken mijn Japanse vader en moeder naar Japanse tv.

De banken zijn laag, je zit bijna op de grond, de banken zijn laag, je zit bijna op de grond.

De hal werd gecombineerd met de eetkamer. We aten ontbijt en diner aan deze tafel. Ik lunchte meestal ergens in de buurt van de school.

Hal en eetkamer samen. Hal en eetkamer samen.

Er is geen keuken als zodanig in een Japans appartement. Alleen staan. Er is een wastafel, je kunt het zien op de foto. Links van de gootsteen stond een fornuis. Achterin was een koelkast, naast een rijstkoker en een magnetron.

Hier is de keuken. Letterlijk een meter bij een halve meter Dit is de keuken. Letterlijk een halve meter.

Het appartement had een kamer in Japanse stijl! Met echte tatami op de grond. Altijd leeg gestaan ​​en weinig gebruikt. Er was alleen een wasdroger.

Kamer in Japanse stijl midden in het appartement Kamer in Japanse stijl midden in het appartement.

Nou, het heilige der heiligen — een toilet en een badkamer. Het is niet zichtbaar op de foto, maar er waren aparte pantoffels in het toilet. De Japanners hebben deze gewoonte — als je naar het toilet gaat, moet je je schoenen uittrekken en toiletpantoffels aantrekken.

Toilet met kraan voor het wassen van de handen. Toilet met kraan voor het wassen van de handen. Rechts is er een douche en een bad. Ik heb alleen gedoucht. Om dit te doen, was het noodzakelijk om op een speciale kruk te zitten. Om de een of andere reden staat het niet op de foto. Rechts is er een douche en een bad. Ik heb alleen gedoucht. Om dit te doen, was het noodzakelijk om op een speciale kruk te zitten. Om de een of andere reden staat het niet op de foto.

Er was nog een kamer in het appartement — een slaapkamer. Ik ben er nooit geweest en kon geen foto maken.

De oppervlakte van het appartement was ongeveer 50-55 m². Voor Japanse begrippen is dit een enorm herenhuis! Zeker voor een gezin van twee zonder kinderen.

Trouwens, de Japanse «moeder» was op dat moment zwanger. Ongeveer 20 weken. Dit weerhield haar er niet van om te rennen en zware tassen met boodschappen te dragen. Haar man werkte de hele tijd — hij vertrok om 6 uur ‘s ochtends en arriveerde om 22.00 uur.

Wat vind je van een Japans appartement? Zou je met zo’n keuken kunnen leven?

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde. 🌸Like en abonneer op het kanaal zodat je niet verdwaalt.

Dezelfde Japanse familie. Abonneer je op het kanaal! Dezelfde Japanse familie. Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Ik heb een hele maand bij een Japans gezin gewoond. Laat me de voorwaarden zien. |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik vond een leerboek van de Russische taal voor de Japanners tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Next post In Japan werden ze uitgenodigd voor een internationaal feest.