Ik heb de serie «Dyatlov Pass» bekeken.

Ik heb de serie «Dyatlov Pass» bekeken.

Hallo allemaal! 👋Mijn naam is Vera. Ik praat meestal over Japan en de Japanse taal. 🎌 Maar vandaag wil ik mijn indrukken van de serie «Dyatlov Pass» delen.

Ik woon in het Verre Oosten, dus ik heb de laatste aflevering al gezien. Voor iemand anders in het land.

Wat verwarde me over de show? 1️⃣Hoaxes

Na aflevering 1, waar ze een emmer mystiek schonken en een nazi-kasteel met geesten toonden, was ik in een onaangename schok. Het leek alsof TNT de serie verwarde met de «Battle of Psychics». Nou, waarom zouden we? De ring van onsterfelijkheid, bijna zoals in de Lord of the Rings, ik ben nog steeds klaar om te vergeven. Het kasteel is zonder reden een openhartige buste.

2️⃣De perfecte hoofdrolspeler

Oleg Kostin, gespeeld door Fedorov, was de perfecte man. Eerlijk, verantwoordelijk, houdt woord en zet zich ook in voor het welzijn van het land in de KGB. Ik wilde schreeuwen: «Ik geloof het niet!»

Eerlijk gezegd wachtte ik tot het laatst op een vangst. Nou, dat hij gaat drinken of iemand vermoordt. 🙈Waarschijnlijk was dit de berekening.😂

En hij, met een lichte hoed en een losgeknoopt jasje, kwam tot stilstand bij -30°C en werd niet verkouden.

3️⃣Alle theorieën over wat er gebeurde door elkaar gehaald

De serie heeft alles! En Mansi, en cirkels in de lucht, en ruzies in de groep, en verdachte Zolotarev, en weggelopen veroordeelden, en stropers. Alleen de UFO vloog niet, chesslovo. Tegen de achtergrond van het feit dat daar herinneringen aan de Grote Vaderlandse Oorlog werden toegevoegd, bleek het een «compote» te zijn.

Wat vond je leuk? Daar heb ik de serie voor gekeken. ✅Hoe de acteurs werden gekozen

Dit is de echte Dyatlov! 😯En de rest van de jongens, zoals bij de foto, stapte uit. Veel dank aan de makers van de serie voor hun verwarring met de selectie van vergelijkbare acteurs.

✅Frames als echte foto’s

In de serie zijn er frames die zijn nagemaakt van de foto van de Dyatlovites zelf. Dit is een opname waar ze achter in een vrachtwagen zitten, afscheid nemen van Yura Dudin, en hoe ze allemaal skiën in de sneeuw. Ik zag deze foto’s vaak op internet en herkende ze gemakkelijk in de serie.️

De uitzending bekijken of niet?

De serie bestaat uit 2 delen — het onderzoek en de geschiedenis van de Dyatlovieten. De oneven series zijn een onderzoek met Fedorov, de even series zijn een verhaal vanuit het perspectief van de Dyatlovites.

Ik zou alle afleveringen met Fedorov hebben weggegooid en een puur geschiedenis hebben achtergelaten. Ze was mooi en echt. Ik schrok op het einde.

Heb je de serie gezien? Leuk gevonden?

Heel erg bedankt voor het lezen tot het einde! 🌷Abonneer je op mijn kanaal om me niet te verliezen in de feed.

Onder de indruk na het kijken. Onder de indruk na het kijken.

Mijn blog | Ik heb de serie «Dyatlov Pass» bekeken. Dit had ik niet verwacht! (artikel bevat spoilers) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ze zien er helemaal niet Japans uit!
Next post De Japanners zullen nooit direct zeggen: «Nee!»