Ik ging naar een nieuwe food court in Vladivostok.

Ik ging naar een nieuwe food court in Vladivostok.

Gisteren kwamen mijn familie en ik aan in Vladivostok en gingen we naar een speciale plek om te ontbijten. Ik hoorde over de nieuwe food court van een vriend. Ze zei dat er een Aziatische keuken is en een buitenlandse sfeer! Natuurlijk ben ik gaan kijken.

De foodcourt bevindt zich in het centrum, pal naast restaurant «Zuma». Het wordt op de een of andere manier in Sovdepovski «Coöperatief» genoemd. Ik begrijp dat de naam de vereniging van verschillende soorten restaurants op één plek weerspiegelt.

Ingang food court Ingang food court.

Je gaat naar binnen en er is een enorme kamer! De tafels zijn heel verschillend: met en zonder banken, met barkrukken en hoge balies.

Binnen de coöperatie Binnen de coöperatie.

Ik heb lang rondgelopen op de foodcourt omdat ik niet kon kiezen! Mijn ogen werden groot, ik wilde alles proberen. Laten we u vertellen welke landen de «Coöperatie» heeft verzameld.

Japan

Er is een café met Japanse kebab. Ik was verbaasd over de lay-out! Het voelt alsof ze uit Japan zijn geteleporteerd. Spiesjes op houten stokken van vlees en zeevruchten. Een kebabstok in het Japans heet串»kushi», en屋»ya» betekent een instelling, een restaurant. Vandaar de naam van het café «Kyshiya-kus».

Rek met Japanse spiesen Rek met Japanse spiesen.

Naast kebab zijn er ramen. Ramen wordt beschouwd als het meest populaire Japanse gerecht onder buitenlanders. Ik hou er zelf niet zo van. In Japan is dit een nogal vette noedelsoep, en de portie is zo groot dat ik het nooit heb kunnen opeten.

Japanse ramen-stand. Japanse ramen-stand. China;

Als je met de trein naar Vladivostok gaat, ergens in de buurt van Bikin, stuurt Megafon een sms ‘Welkom in China’. De grens is dichtbij en de mobiele operator is in de war. Ze zetten een theestand op bij de food court. Het is zeker verre van een echte Chinese theeceremonie, maar de decoratie in Chinese stijl is gaaf!

Theestandaard in Chinese stijl. Theestandaard in Chinese stijl. Korea

Het lijkt mij dat bijna iedereen in het Verre Oosten onderscheid maakt tussen bibimbap, bulgogi en kimbap. Het ontwerp van de Koreaanse etensteller is leuk.

Koreaans café Koreaans café Vietnam

Mijn man en ik waren geïnteresseerd in een Vietnamees café. Echte Vietnamezen werken daar. Het leek mij dat de familie, maar dit is niet juist. Ze wilden daar bestellen, maar ze zeiden dat er nog niets klaar was, alleen de voorbereidingen voor de werkdag waren aan de gang. Het is beter om ‘s middags of’ s avonds te komen.

Café waar de Vietnamezen werken. Café waar de Vietnamezen werken. Hawaii

Ik heb een bestelling gedaan in een Hawaiiaans café. Ik nam tomatensoep met mosselen. Als een standaard gerecht, maar de smaak was anders. En de portie is groot voor 300 roebel. En het kassiermeisje begroette me: «Aloha!», ik vind het cool.

Hawaiiaanse keuken Tomatensoep met mosselen. Het kostte 300 roebel, Hawaiiaanse keuken.

De sfeer op de food court is buitenlands. In een tijd waarin heel Azië gesloten is voor toeristen, is dit wat je nodig hebt. Je kunt nergens heen. Ik zou graag zien dat iets soortgelijks in Khabarovsk wordt geopend.

Hoe bevalt de foodcourt? Welke keuken zou jij kiezen?

Vergeet niet te liken en te abonneren op het kanaal zodat je niet verdwaalt in de Zen-feed!🌷

Mijn blog | Ik ging naar een nieuwe food court in Vladivostok. Ik begrijp helemaal niet waarom ik nu naar het buitenland ga (puur Azië) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ze stopte in Vladivostok in een appartement ter waarde van bijna 15 miljoen roebel.
Next post Niet elke Rus in Japan leeft goed (ondanks alle voordelen van de beschaving)