Ik gebruik al zes maanden Japanse cosmetica.

Ik gebruik al zes maanden Japanse cosmetica.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids. Ik werk al 10 jaar met Japanse toeristen. Op dit kanaal vind je interessante verhalen over Japan en Japanners.

Het is onmogelijk om de leeftijd van Japanse vrouwen te bepalen. Ze zien er niet voor niets 30 bij 40 uit. Hierbij spelen 2 dingen een rol:

1️⃣Ze beginnen zich al vroeg bezig te houden met gezichtsverzorging.

2️⃣Gebruik cosmetica van hoge kwaliteit.

Geen wonder dat Japanse vrouwen zo versleten zijn met schuim, lotions en gezichtsmassages. Al hun acties leiden uiteindelijk tot resultaten. Het lijkt ons altijd dat kwaliteitszorg duur en te vroeg is. Zes maanden geleden realiseerde ik me dat ik wilde proberen voor mezelf te zorgen als een Japanse vrouw, en ik kocht Japanse cosmetica.

Schuim links, enzympoeder rechts Schuim links, enzympoeder rechts.

Ik gebruik helemaal geen decoratieve cosmetica, dus ik heb zelfs geen make-up remover gekocht. Ik heb het niet nodig. Voor het wassen heb ik 3 producten geprobeerd: schuim, enzympoeder en zeep.

In het ideale geval moet je een enorm schuim kloppen, het op je gezicht aanbrengen en je gezicht zo wassen. Ik ben lui en sla nergens op (hoewel ik dat wel zou moeten). Ik had schuim met een speciale dispenser, onmiddellijk opgeklopt. Met enzympoeder weet ik niet of je er zo’n dik schuim uit kunt krijgen. Zeep kan zeker worden opgeklopt met een gaas.

Instructies voor het goed wassen met dik schuim Instructies voor het goed wassen met dik schuim.

Alle producten reinigen de huid zeer koel! Je kunt duidelijk zien dat de poriën schoon zijn. Ik heb een gecombineerde huid, dus mijn persoonlijke favoriet is enzympoeder. Na een maand gebruik merkte ik dat de poriën kleiner begonnen te worden.

Na het wassen breng ik lotion aan. Het is erg dik, meer als melk. Hydrateert met een knal, maar ik ben van plan om het voor de zomer te veranderen. Er is iets lichters nodig.

Van links naar rechts — lotion, serum met squalaan, melk Van links naar rechts — lotion, serum met squalaan, melk.

Ik heb twee serums: met vitamine C en squalaan. Squalane is een haaienleverolie. Ik hou van beide. Ik breng squalane-serum ‘s nachts aan omdat het erg vettig is en de huid overdag te glanzend is. Ik hou niet van glitters.

Na het serum breng ik melk aan. Melk is niet de manier om make-up te verwijderen. Het is als een crème. Ik heb het nog niet gewaagd om de crème in te nemen, omdat ik, zoals ik al zei, een gemengde huid heb en de crème niet waarneemt. Ze zijn hard voor mijn gezicht. Z ato melk is het onderwerp. Het mattert ook de huid en verstevigt het een beetje.

Ik doe gezichtsmassage met een ionische kassa, ik heb het in mijn hand. Ik doe gezichtsmassage met een ionische kassa, ik heb het in mijn hand.

Ik doe ook gezichtsmassage. Ik masseer niet met mijn handen, maar met een ionenkassa. Ik doe de eenvoudigste bewegingen in de ochtend. Dit versnelt de lymfe en verlicht zwelling, hoewel ik niet bijzonder vatbaar ben voor zwelling.

Gedurende zes maanden Japanse verzorging is de huid zeker meer gehydrateerd en soepeler geworden. De puistjes zijn helemaal weg. Vroeger zat ik constant onder vreselijke rode stippen. Ik had een kleine rimpel op mijn rechter neus-lippenplooi, als een plooi. Nu begon ik te merken dat het minder opviel. Ik denk dat massage resultaat geeft en regelmatig hydrateert.

Wat vind je van de Japanse zorg? Heb je Japanse cosmetica geprobeerd?

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! 💐Abonneer je op het kanaal zodat we niet verdwalen. Ik zal blij zijn als je het leuk vindt.💛

Links is VOOR, rechts is NA. Ik heb expres geen BEFORE-foto gemaakt, maar ik vond een oude selfie, waarop je kunt zien dat ik veel rode stippen en ontstekingen had. Nu bestaat zoiets niet, links is VOOR, rechts is NA. Ik heb expres geen BEFORE-foto gemaakt, maar ik vond een oude selfie, waarop je kunt zien dat ik veel rode stippen en ontstekingen had. Nu is er niet zoiets.

Mijn blog | Ik gebruik al zes maanden Japanse cosmetica. Laat zien wat er met mijn gezicht is gebeurd (voor/na foto) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Welke producten zijn genoeg voor 1000 roebel in Japan?
Next post «Ze herhaalden precies zinnen uit het nieuws» — een voormalig administratief medewerker over hoe televisie gepensioneerden beïnvloedt