Hoe ik probeerde geld te verdienen met breien en 3 redenen waarom het niet werkte (probleem met geldbeheer)

Hoe ik probeerde geld te verdienen met breien en 3 redenen waarom het niet werkte (probleem met geldbeheer)

In 2015 werd mijn dochter geboren en kon ik niet meer met Japanse toeristen werken. Werken als begeleider houdt in dat ik 10-12 uur per dag niet thuis zal zijn. En ik kon een klein kind niet zo lang alleen laten.

Maar het was voor mij ook niet interessant om alleen met het huishouden bezig te zijn. Zelfs tijdens de zwangerschap begon ik te breien en besloot het op bestelling te maken. Ik begon een Instagram-account en breide babymutsjes.

Niet rijk geworden. De winst per maand was ongeveer 10 duizend roebel. Ik heb 3 hoofdredenen geïdentificeerd voor mijn NIET-succes, en ze hebben allemaal te maken met geld.

Dit zijn de mutsen die ik heb gebreid Dit zijn de mutsen die ik heb gebreid. ️Ik heb niet berekend hoeveel geld ik per maand wil ontvangen.

Ik had geen duidelijk doel van hoeveel geld ik nodig had en waar ik het aan zou uitgeven. Ik plande mijn uitgaven en inkomsten niet. De aanpak was «nou ja, in ieder geval een beetje en het komt wel goed.» Maar deze aanpak werkt niet. U moet precies weten wat uw behoeften zijn en hoeveel geld u daarvoor nodig heeft. Bereken op basis hiervan hoeveel producten ik per maand moet verkopen en doe niet willekeurig.

Als u wilt leren hoe u uw geld kunt beheren, investeren en een stabiele toekomst voor uzelf en uw kinderen veilig wilt stellen, dan raad ik u aan om Egor Arslanov’s GRATIS webinar over financiële geletterdheid en beleggen te bekijken. Klik hier om te kijken.

️Ik lette er niet op dat de winst van één product karig was.

Ik wist hoeveel winst ik van elke bestelling kreeg, maar lette er niet op hoe klein het was. Het bleek dat de omzet groot lijkt, maar ik krijg daardoor weinig geld binnen. Alles ging naar garen en accessoires.

Ik moest ofwel de kosten van het product verhogen om de winst te vergroten, of uitzoeken hoe ik de garenkosten kon verlagen. Ik deed het ook niet. Ik hield gewoon van breien en besteedde weinig aandacht aan winst.

️Ik heb niet berekend hoeveel producten ik per maand kan breien. De winst is beperkt.

Het probleem van geld verdienen met breien is dat de winst per maand beperkt is. Er kan niet meer worden aangesloten dan fysiek mogelijk is. Ik heb niet geteld hoeveel bestellingen ik per maand kan breien, hoewel ik wel wist hoeveel tijd het kost voor 1 product.

In principe wordt dit probleem opgelost door een andere persoon in te huren die bestellingen breit. Maar u moet een verantwoordelijke assistent vinden die de deadlines niet mist en een kwaliteitsproduct maakt.

Ik heb ongeveer 2 jaar op bestelling gebreid. Dan stop ik en neem ik de haak niet meer in mijn handen. Ze moet alles hebben gebreid wat ze kon breien. Deze ervaring was nuttig. Nu geef ik geld op een heel andere manier uit. Toegegeven, ik heb nog steeds niet geleerd hoe ik uitgaven en inkomsten duidelijk moet plannen. Maar aan de andere kant heb ik geleerd om niet tegelijk in de min te gaan.

Wat denk je, is het echt mogelijk om geld te verdienen met handwerken of is het een illusie?

Ik ben altijd blij als je mijn artikelen tot het einde leest. Like en abonneer op het kanaal, zodat we zeker niet verdwalen in de enorme Zen-feed.

Abonneer je op het kanaal Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Hoe ik probeerde geld te verdienen met breien en 3 redenen waarom het niet werkte (probleem met geldbeheer) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik vroeg de Japanners welke Russen beroemd zijn in Japan
Next post Een herenhuis in het Verre Oosten tonen voor 6,5 miljoen roebel