Het grootste nadeel van mijn nieuwe zaak vertel ik met pop-it (nu constant op straat bellen)

Het grootste nadeel van mijn nieuwe zaak vertel ik met pop-it (nu constant op straat bellen)

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera en ik heb 2 kinderen. Natuurlijk is het fanatisme voor het nieuwe pop-it-speelgoed op ons afgekomen. Ik denk niet dat pop-it een slecht stuk speelgoed is. Mijn kinderen hebben al 7 pop-its voor twee.

Pop-its van mijn kinderen Pop-its van mijn kinderen.

Eerlijk gezegd vind ik het wel leuk om in een rubberen antistress te prikken. Vooral als het een ploffend geluid maakt. Maar de kinderen geven me geen pop-it, dus besloot ik een telefoonhoesje met een pop-it te bestellen. Bij toeval zag ik een foto van Yegor Creed op internet, zijn telefoon zat in een hoesje met een pop-it.

Ik bestelde de omslag op Joom. Over het algemeen bestelde ik altijd alles op Joom, ik gebruikte nooit AliExpress. De hoes kostte 295 roebel. Levering was precies een maand. Ik nam het op het postkantoor, hoewel je nu thuisbezorging kunt bestellen voor 100 roebel.

Hoe ziet mijn omslag eruit? Het is buiten, kijk naar binnen. Hier kun je zien dat pop-ita hobbels «trucjes» zijn. Hoe ziet mijn zaak eruit. Het is buiten. De voordelen van de hoes:

✅Het is hetzelfde als op de foto! De kleuren zijn levendig en de kwaliteit is goed. Rubber mollig, niet gescheurd bij de minste aanraking.

✅Dik rubber beschermt de telefoon tegen vallen. Ik heb het zelfs in de praktijk kunnen testen. De kinderen probeerden het hoesje van me af te pakken (7 pop-its zijn niet genoeg voor hen!), en de telefoon viel per ongeluk.

✅Aan de telefoon zat de hoes stevig vast, vliegt er niet uit. Het is geen probleem om de telefoon uit het hoesje te halen. Ik hou er niet van als je lang moet «uitkiezen».

Nadelen van de behuizing:

️Pop-it is niet «pop-itetsya», d.w.z. de puistjes keren niet binnenstebuiten zoals een gewoon speeltje. Het lijkt erop dat er covers zijn waar de pop-it werkt, maar deze optie past ook bij mij.

️Ik word nu constant aangeroepen op straat! Kinderen komen naar voren en vragen om te porren. Trouwens, ik geef het als ik geen haast heb om ergens heen te gaan. Onlangs kwam een ​​man met een vraag: «Meisje, waar heb je zo’n koffer gekocht? Ik heb hem nodig voor mijn kind.»

Pop-it hoesje is een geweldig cadeau voor kinderen! Ik keek in winkels in onze stad, ze verkopen geen hoesjes met pop-it. U kunt daarom alleen online bestellen.

Wat vind je van het nieuwe pop-it-speelgoed?

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! Abonneer je op het kanaal, zodat we niet verdwalen in de Zen-feed. Ik zal blij zijn als je het leuk vindt.🌷

Abonneer je op het kanaal! Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Ik vertel je het grootste nadeel van mijn nieuwe zaak met pop-it (nu constant op straat aan het bellen) |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik vroeg de Japanners naar salarissen in Japan.
Next post Waarom is Siri van Apple niet populair bij de Japanners?