Eten Amerikanen slecht?

Eten Amerikanen slecht?

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik werkte als tolk Japans en had contact met de Japanners die in mijn stad woonden. Twee van hen gaven les aan de universiteit en waren bevriend met de Amerikaanse Catherine. Ze werkte aan dezelfde universiteit. De Japanners en Katherine en ik «hing constant rond» in hetzelfde gezelschap.

Gek doen met mijn man op bezoek bij de Japanners. Ik had toen kort haar en was aan het dollen met mijn man op bezoek bij de Japanners. Ik had toen kort haar.

De VS is een land van immigranten. Er wonen Filippino’s, Arabieren en andere nationaliteiten, en ze worden allemaal als Amerikanen beschouwd. Katherine was een typische blanke Amerikaan, zoals ze nu zeggen.

Op een dag nodigde ze me uit om haar te bezoeken. We besloten om samen met haar te koken. Er waren twee Japanners en mijn man en ik. Mijn man hield van koken, dus het avondeten nam het over. Ik kookte iets heel eenvoudigs — het waren gestoofde groenten met jus en gekookte aardappelen.

Terwijl het eten werd klaargemaakt, kwam mijn man naar me toe en fluisterde zachtjes in mijn oor: ‘Het is alsof Katherine helemaal niet kookt.’ Ze had geen standaard keukengerei en lang herinnerde ze zich waar de pannen in de keuken stonden (het appartement was verhuurd).

Ik herinnerde me dat elke keer dat ik Katherine ontmoette, ze iets kauwde. Of hij komt met chips in zijn handen, of met een soort crackers. Maar eerlijk gezegd maakte het niet uit.

Na de woorden van mijn man dacht ik na over wat ze eet als ze niet kookt. Misschien gaat hij naar de universiteitskantine?

Destijds was bezorging vanuit cafés en restaurants in onze stad niet ontwikkeld en werd kant-en-klaar voedsel niet overal in winkels verkocht.

Toen het eten klaar was, was Katherine het gelukkigst van allemaal. Ze hielp zichzelf op een enorm bord! Ik at alles met eetlust en rapporteerde aan mezelf nog 2 supplementen. Mijn man zei toen tegen mij: «Nou, ze hebben de persoon tenminste normaal gevoed … En dat is goed!»

Katherine deelde mee dat ze tijdens de zomervakantie gaat raften op de rivier. Ze was een atleet. Ze ging raften in Amerika en nu werd ze uitgenodigd om deel te nemen in Rusland.

Na dat diner hebben we Catherine een aantal maanden niet gezien. Ik vroeg de Japanner hoe het met haar ging en ze vertelden me het volgende verhaal.

Het bleek dat Katherine echt ging raften. Maar daar had ze hevige buikpijn. Zo erg zelfs dat ze niet echt kon bewegen en niets at.

De organisatoren van het raften besloten haar met spoed naar het ziekenhuis te evacueren. In het ziekenhuis werd ze onderzocht en gediagnosticeerd met een maagzweer. Katherine heeft ongeveer 3 weken in een ziekenhuisbed gelegen.

Nadat ze was ontslagen, verslechterde haar gezondheid zo erg dat Katherine niet in staat was om door te gaan met lesgeven in Rusland. Ze besloot naar huis terug te keren.

Ik kan niet zeggen dat alle Amerikanen voedingsproblemen hebben. Er wonen vertegenwoordigers van verschillende nationaliteiten. Zo zag ik laatst een programma over Amerikaanse Italianen. Ze koken thuis de Italiaanse keuken en eten er heerlijk.

Maar Katherine is voor mij een levendig voorbeeld geworden van het feit dat fast food en constant snacken niet tot iets goeds leiden. U moet op uw voeding en gezondheid letten.

Eet je vaak droogvoer?

Ik ben erg blij dat je het artikel tot het einde hebt gelezen. Om ervoor te zorgen dat we niet verdwalen in de Zen-feed, abonneer je nu op het kanaal. Hartelijk bedankt!

Vind ik leuk!

Mijn blog | Eten Amerikanen slecht? Ik heb het over een Amerikaanse vrouw die ik ken en haar maagproblemen |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post “De bank wist niet welke documenten nodig waren!”
Next post Ik laat de plek zien waar vroeger het Japanse krijgsgevangenenkamp stond.