De top 10 van populaire Japanse achternamen gevonden.

De top 10 van populaire Japanse achternamen gevonden.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids. Ik werk al 10 jaar met Japanse toeristen. Op dit kanaal vind je interessante verhalen over Japan en Japanners.

Onlangs was ik aan het kijken hoe een Japanse achternaam wordt gespeld en kwam ik een beoordeling tegen . Top 10 meest voorkomende achternamen in Japan!

Ik heb Japanners ontmoet met bijna elke achternaam op de lijst! Er zijn grappige verhalen, dus ik geef een lijst en praat over echte mensen met zulke achternamen.

🔟Shimekake

9️⃣小林 Kobayashi

Een Japanner met de achternaam Kobayashi studeerde jarenlang aan de polyethyleen in mijn stad. Hij was een uiterst atypische Japanner. Het bleek dat hij geen wortel schoot in Rusland, hoewel hij de Russische taal op een behoorlijk niveau kende. Maar de Japanners hielden hem niet voor zichzelf. Er waren voortdurend confrontaties tussen hem en de Japanners.

8️⃣Nakamura

7️⃣Yamamoto

Ik en de muzikant die de shamisen speelde Ik en de muzikant die de shamisen speelde.

6️⃣Kato

In Japan is er een nationaal instrument — shamisen. Dit is zoiets als onze balalaika. Een muzikant kwam ooit naar Khabarovsk en speelde de shamisen als een god. Zijn achternaam was Kato.

5️⃣Yamada

Toen ik stage ging lopen in de prefectuur Tottori, vroeg iemand onderweg of ik langs wilde komen bij de winkel voor batterijen of zoiets. We werden meegenomen naar een elektronicawinkel genaamd «Yamada denki» — Yamada’s elektronica. De jingle «Yayayayamada denkiiii» speelde luid door de winkel, en we neuriën het de hele reis daarna. Zo ingebakken in het geheugen!

Ik ben met toeristen op het Leninplein, ik ben met toeristen op het Leninplein.

4️⃣Takahashi

Er is een Japans consulaat in Khabarovsk en op een dag vroeg de consul me om een ​​rondleiding door de stad te geven voor zijn gezin. Het was waanzinnig verantwoordelijk, ik was helemaal door elkaar geschud. Maar de tour ging geweldig! Dus de achternaam van die consul was Takahashi.

3️⃣Tanaka

2️⃣Suzuki

Frame uit de Japanse uitzending. Een Japanse vriend stuurde me. Ik ben links in het wit. De opnames vonden plaats in de winter, een opname uit een Japanse uitzending. Een Japanse vriend stuurde me. Ik ben links in het wit. De opnames vonden plaats in de winter.

1️⃣佐藤 Satō is de meest voorkomende achternaam in Japan.

Ooit werkte ik als vertaler op de set van een Japans programma. De Japanners hadden een magere kleine man genaamd Sato als onderdeel van de filmploeg. Hij was de jongste van allemaal en stond helemaal onderaan de Japanse hiërarchie. Daarom voerde hij constant stomme opdrachten uit voor alle andere leden van de filmploeg. Neem water mee of koop iets. Ik had zo’n medelijden met hem.

Wat vind je van de Japanse rating? Heb je deze Japanse achternamen eerder gehoord?

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! 🌷Abonneer je op het kanaal, zodat we niet verdwalen in de feed. Ik zal blij zijn als je het leuk vindt.💚

Mijn blog | De top 10 van populaire Japanse achternamen gevonden. Hoe klinken Japanse Ivanovs? |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik woon in het Verre Oosten.
Next post Werkte met toeristen uit Japan.