De Japanners wassen elk deel van het lichaam met een aparte zeep.

De Japanners wassen elk deel van het lichaam met een aparte zeep.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids en werk al 10 jaar met toeristen uit Japan. Gisteren hoorde ik dat de Japanners een aparte zeep hebben voor alle delen van het lichaam: schouders, rug, voeten, priesters en zelfs borsten! Ik weet niet hoe deze informatie me eerder ontging.

Ik vond het erg Japans. Om volledig te wassen heb je 5 stukken zeep nodig. Maar het grappigste is de naam van de zeep! Ik zal beginnen met de minst grappige, en dan zullen we geleidelijk zeep voor de billen en borsten krijgen en het daar oplichten.

Zeep voor de rug. Het kost ongeveer 500 roebel Zeep voor de rug. Het kost ongeveer 500 roebel.Zeep voor de rug wordt «Acne» genoemd.

Belooft ontstekingen en puisten te verlichten. Er staat geschreven dat de zeep medicinaal is. De Japanners vechten voor het uiterlijk van de huid, niet alleen op het gezicht, maar ook op de rug.

Voet zeep. De prijs is ongeveer 500 roebel Voetzeep. De prijs is ongeveer 500 roebel Zeep voor voeten «Tegen de geur van zweet.»

Het is niet de naam, maar de verpakking is vuur! Zeep belooft alle onaangename geurtjes te verwijderen. Voeten zullen geurig zijn! Of op zijn minst helemaal niets ruiken.

De Japanners zijn geobsedeerd door geur. Ze gebruiken niet eens toiletwater. Sterk ruiken wordt als onfatsoenlijk beschouwd. Het maakt niet uit of het geesten van een persoon of zweet draagt.

Zeep voor schouders kost ongeveer 700 roebel Zeep voor schouders kost ongeveer 700 roebel Zeep voor twee schouders «Smooth Shoulders».

De fabrikant heeft zorgvuldig gespecificeerd dat de zeep voor twee schouders is. Er is geen meervoud in het Japans. Als je «schouder» schrijft, zullen de mensen gaan om te verduidelijken — rechts of links?🤔

Blote schouders worden in Japan als bijna onfatsoenlijk beschouwd. Blote schouders alleen op een date. Zonnejurken daar zijn vreselijk onthullende kleding en niemand draagt ​​ze.

Zeep voor priesters kost 700 roebel Zeep voor priesters kost 700 roebel Zeep voor priesters «Favoriete priester».

Ik zou zelfs vertalen als ‘aanbeden ezel’. Eerlijk gezegd dacht ik niet dat de pastoor een apart verzorgingsproduct nodig had. En nee, dit gaat niet over intieme hygiëne.

De zeep is bedoeld voor de heupen en billen. Het polijst en maakt de huid glad. Voor meer liefde, om zo te zeggen.

Borstzeep kost 700 roebel Borstzeep kost 700 roebel Borstzeep «Love Breasts».

Als we zelf van de kont houden, dan van de borsten van iemand anders. 😅Zeep in de vorm van een bloem. Ze zeggen dat het de rondingen van het lichaam herhaalt. Ik begreep niet hoe. Het verhaal met deze zeep is hetzelfde — het elimineert de geur van zweet, acne en maakt de huid glad.

Zelf heb ik dergelijke Japanse zepen niet geprobeerd. Ik weet niet of het zin heeft om 5 stukken zeep uit te geven in plaats van één. Zelf gebruik ik zeep voor het gezicht, made in Japan. En ik was mijn lichaam met douchegel, ook Japans. Ik heb genoeg.

Denk je dat het zinvol is om met 5 stukken zeep te wassen of kun je één douchegel nemen?

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! 💐Abonneer je op het kanaal, zodat we niet verdwalen in de Zen-feed. Ik zal blij zijn als je het leuk vindt.💚

Abonneer je op het kanaal Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | De Japanners wassen elk deel van het lichaam met een aparte zeep. De naam van de zeep is cool, voor jou vertaald in het Russisch |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Ik ging naar Japan en ontdekte hoe de Japanners geld geluk lokken.
Next post Een vriend woont in Japan, vertelde hoe de Japanners meisjes meenemen op dates (je kunt niet wachten op bloemen)