De Japanners organiseren geen huisfeesten.

De Japanners organiseren geen huisfeesten.

Hallo allemaal! Leuk je te zien op mijn kanaal.️

De Japanners nodigen geen gasten uit, ook niet als je goede vrienden bent. Ze hebben geen traditie van huisfeesten.

Ik denk dat de Japanners het juiste doen. Nu zal ik je vertellen waarom.

Japanse gastvrijheid, zoals de onze, betekent veel eten. Niemand heeft Japan ooit hongerig verlaten. Maar de Japanners nodigen niet uit bij hen thuis, maar in een restaurant. Daar wordt u gevoed, gedrenkt en zeker voor u betaald.

Waarom bellen ze me niet naar huis? Omdat er niet genoeg ruimte is. Japanse appartementen zijn klein. In Tokyo, een «kooi» voor 1 persoon 10 m².

Appartement van 60 m². beschouwd als een echt herenhuis! Niet iedereen kan dit betalen.

Daarom is het gemakkelijker om vrienden uit te nodigen op neutraal terrein, waar genoeg ruimte is voor iedereen.

Ik ben met Japanse vrienden. Ook toen was er geen feest. Ze werden uitgenodigd in een café en maakten een wandeling door de stad. Ik ben met Japanse vrienden. Ook toen was er geen feest. Ze werden uitgenodigd in een café en maakten een wandeling door de stad.

Ik hou niet van feesten thuis, omdat het te stressvol is voor de huisbaas. Ruim op en bereid een heleboel eten voordat de gasten arriveren. Was dan een berg afwas als iedereen weg is. Je steekt hier veel tijd en moeite in. Het blijkt dat de vakantie alleen voor de gasten is, en de eigenaar van het appartement ploegt.

Het lijkt mij dat de Japanners voor elkaar zorgen als ze niet bij hen thuis worden uitgenodigd, maar in een café. Dus iedereen zal rusten. En niemand hoeft voor middernacht de afwas te doen.

Denk je dat huisfeesten op feestdagen een must zijn? Of kun je naar een restaurant gaan?

Bedankt voor het lezen tot het einde!🌷

Abonneer je op  mijn kanaal om geen nieuwe artikelen te missen.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in:

  • Hoe mijn vriend een Japanse vrouw redde. Geschiedenis uit het leven.
  • 3 onbekende plaatsen in Japan. Ik ben blij met ze!

Mijn blog | De Japanners organiseren geen huisfeesten. Ze zijn geweldig. Ik leg uit waarom. |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post 3 onbekende plaatsen in Japan.
Next post Misosoeprecept van een Japanse leraar.