De Japanners kozen een boek met een rijkere omslag om tegen zijn vrienden op te scheppen.

De Japanners kozen een boek met een rijkere omslag om tegen zijn vrienden op te scheppen.

Geschenkeditie van Dostojevski op de site ozon.ru Geschenkeditie van Dostojevski op de site ozon.ru.

Op een dag kwam mijn Japanse vriend naar Khabarovsk en vroeg me hem naar een boekwinkel te brengen. Hij zei dat hij het boek van Dostojevski wilde kopen. Ik weet het niet meer precies, maar het lijkt «misdaad en straf» te zijn.

Mijn vriend was Russisch aan het leren en ik dacht dat hij dit boek wilde lezen. Op Japanse universiteiten worden onze klassiekers onderwezen in Russische lessen. Gogol, Toergenjev, enz. Bovendien is er een goede vertaling van Dostojevski in het Japans, zodat je in het Russisch en meteen in het Japans kunt lezen. Een zeer populaire manier om een ​​vreemde taal te leren in Japan.

We gingen naar de boekwinkel en ik gaf mijn vriend een paperback. Hij zei dat dit het niet was en ging naar de planken waar duurdere boeken stonden.

De Japanse kameraad koos «Misdaad en Straf» in een dikke omslag met goud. Ze was enorm en zwaar. Ik zei dat het lastig zou zijn om te lezen. Waarop mijn vriend antwoordde dat hij het boek niet zou lezen!

Hij was van plan het op de meest prominente plek op een boekenplank te zetten en het aan vrienden te laten zien. Zoals, kijk! Ik heb Dostojevski in het Russisch! Ik wilde zeggen dat het schandalig is om boeken te kopen voor de schoonheid van het interieur, maar dat deed ik niet.

Hunkeren naar show is een van de kenmerken van de Japanse mentaliteit.

Voor de Japanners is het enorm belangrijk dat objecten er mooi uitzien. Zelfs als deze schoonheid nutteloos is en geen invloed heeft op de kwaliteit van het item.

In Japanse winkels verkopen ze bijvoorbeeld perfect ronde aardappelen, gladde wortelen zonder extra scheuten. En aardbeien liegen van bes tot bes. Dit is niet omdat Japan briljante boeren heeft die perfect mooie groenten en fruit verbouwen. Het is alleen zo dat alle lelijke «illiquide», en dat zijn er veel, worden meegenomen om dieren te voeren of helemaal worden weggegooid.

Ik was op een boerderij in de prefectuur Tottori en de arbeiders klaagden dat er 2 wortelen waren — een met een mooie vorm en de andere met een scheut. Ze smaken precies hetzelfde! Maar ze zullen een mooie wortel kopen, maar niet met een shoot.

Dezelfde houding geldt ook voor mensen. Jonge Japanse vrouwen hebben moeite om er mooi uit te zien. Wat er in je hart is, doet er niet toe. De hoofdomslag, bijna niemand kijkt naar de «vulling».

Japans luxe leven. https://instagram.com/aytystyleJapans luxe leven. https://instagram.com/aytystyle

Ouders kunnen hun zoon direct vertellen dat zijn geliefde lelijk is. Een Japanner vertelde me dat hij ZO gekwetst was. Om de een of andere reden waren haar ouders niet geïnteresseerd in haar geest en hobby’s.

Hierdoor worden merkartikelen zo hoog gewaardeerd! Als u de beoordeling van geschenken voor een vakantie opent, is er in de eerste plaats een merksjaal of tas / portemonnee.

Ik volg een Japans meisje op Instagram. Ze is altijd netjes gekleed, met stoere horloges, handtassen en dineert in luxe restaurants. Ik weet zeker dat andere Japanse vrouwen groen van jaloezie worden als ze haar zien. Maar soms vind ik het grappig hoe ze pronkt met horloges, tassen, ringen en zelfs eten.

Als je indruk wilt maken op een Japanner, geef hem dan iets ongelooflijk moois! Zelfs als het nutteloos is.

Voor mij is het altijd belangrijk niet alleen hoe een persoon of object eruit ziet, maar ook wat erachter zit. Als een meisje of een jongen er geweldig uitziet, maar er is niets achter zijn ziel, dan wordt het lelijk voor mij. Ik kan de kartonnen omslag niet bewonderen.

Wat is belangrijker voor u — schoonheid of vervulling?

Bedankt voor het lezen tot het einde! Like en abonneer op het kanaal, zodat we zeker niet verdwalen.

Mijn blog | De Japanners kozen een boek met een rijkere omslag om tegen zijn vrienden op te scheppen. Ik vertel je hoe sterk het verlangen naar opzichtigheid |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post De nieuwe wet verbiedt de Chinezen om te eten (maar alleen voor de camera).
Next post Het Verre Oosten is niet langer Rusland?