«De Chinezen trouwen met Russische vrouwen en er komt een Chinese Autonome Republiek in het Verre Oosten» — waar of mythe?

«De Chinezen trouwen met Russische vrouwen en er komt een Chinese Autonome Republiek in het Verre Oosten» — waar of mythe?

Ik ben geboren en heb mijn hele leven in het Verre Oosten gewoond. In artikelen praat ik vaak over waarom het Verre Oosten geen Chinees zal worden, maar hier in de commentaren kwam er een nieuwe mening bij mij over de «bezetting» van Rusland door de Chinezen.

Het blijkt dat bijna alle Chinezen slapen en zien om naïeve Russische meisjes te trouwen en hier een Chinese Autonome Republiek te stichten. Oh hoe!

Voor elke Verre Oosterling lijkt dit idee op een stereotype van een persoon uit het Westen, die nog nooit in het Verre Oosten is geweest. Ik leg uit waarom.

Laten we beginnen met het voor de hand liggende.

Ik woon in Khabarovsk, elk jaar ga ik meerdere keren naar Primorye en dit jaar heb ik Sakhalin bezocht. Mijn kinderen gaan naar de kleuterschool en op de een of andere manier zie ik daar geen massa’s Russisch-Chinese kinderen. Bovendien zie ik de Chinezen ook niet met Russische vrouwen. Misschien verstoppen ze zich?

Chinese stellen verstoppen zich ook voor andere Verre oosterlingen en Chinese stellen verstoppen zich ook voor andere Verre oosterlingen.

Ik ken maar één echtpaar waarvan de man Chinees is en de vrouw Russisch. Ik kwam ook de Chinezen tegen in Chabarovsk, maar helaas! Alle vrouwen waren Chinees. Tot nu toe niet genoeg om het hele Verre Oosten vast te leggen, wat denk je?

Ik ben 32 jaar oud, en ik ben dezelfde doelgroep van Chinezen die op zoek zijn naar Russische vrouwen. Maar iets wat mijn man Russisch is. Toevallig ongeluk?

Ik kijk naar mijn man en ik vermoed dat hij Chinees is. Ik kijk naar mijn man en ik vermoed dat hij Chinees is. Nu naar de statistieken.

In het Khabarovsk-gebied werden in 2020 127 huwelijken gesloten met buitenlanders. Ik heb China niet gevonden in de lijst van landen, maar zelfs als we aannemen dat alle 127 huwelijken bij de Chinezen zijn geregistreerd (we hebben geen andere buitenlanders in het Verre Oosten), dan is dit 1,6%. In 2020 werden in totaal 8186 huwelijken gesloten.

Misschien zijn in 2020 alle Chinezen naar hun vaderland vertrokken en niet getrouwd? Laten we kijken naar 2019!

In 2019 werden in Khab.krai 300 huwelijken met buitenlanders gesloten. Nogmaals, China staat niet op de lijst van landen. Maar zelfs als we aannemen dat iedereen Chinees trouwde, dan is dit 3% van het totaal aantal huwelijken, waarvan er 9775. Nog steeds niet genoeg voor Sinicization.

We kijken Primorsky Krai! Ik heb alleen gegevens voor 2018 gevonden. Er waren 247 huwelijken met buitenlanders.Ook China staat niet op de lijst. Dit is 1,8% van het totaal aantal huwelijken, waarvan er in 2018 13.364 waren. Nog steeds een erg rot aantal om China te worden.

Het Verre Oosten, dat op het punt staat Chinees te worden. Letterlijk moet je nog even wachten Het Verre Oosten, dat op het punt staat Chinees te worden. Letterlijk, je moet even wachten en wat gebeurt er op dit moment in Moskou?

In 2020 werden in Moskou 8500 huwelijken gesloten met buitenlanders. En nogmaals, er is geen China tussen de landen. Het totale aantal huwelijken in Moskou in 2020 was 66.500. Het blijkt dat het percentage buitenlandse huwelijken bijna 13% is! Vele malen meer dan in het Verre Oosten. Nou, waarom roept niemand dat buitenlanders Moskou spoedig tot slaaf zullen maken, m?

Conclusie: Het Verre Oosten wordt pas Chinees als we dit gebied zelf aan China geven. En het is onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren. Geloof geen stereotypen!

Kom ons bezoeken in het Verre Oosten en bekijk alles met eigen ogen. Wij zijn goed! Ik wacht op iedereen! Ik zal blij zijn voor abonnementen en likes. Bedankt!

Mijn blog | «De Chinezen trouwen met Russische vrouwen en er komt een Chinese Autonome Republiek in het Verre Oosten» — waar of mythe? |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Mijn regels voor geldbeheer (ik geef bijna 100 duizend roebel uit aan vakantie)
Next post Een vriend uit Servië vertelde me wat voor speelgoed kinderen in de jaren 90 in Joegoslavië speelden.