«De beste dag van mijn leven!»

«De beste dag van mijn leven!»

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. Ik ben een Japanse tolkgids. Ik werk al 10 jaar met Japanse toeristen. Op dit kanaal vind je interessante verhalen over Japan en Japanners.🎌

Het reisbureau waar ik werkte, ontwikkelde een speciale tour voor de Japanners die Russisch leren. Accommodatie in een Russisch gezin + Russische taallessen.

Toen ik voor het eerst begon te werken, was er een tekort aan gezinnen die een Japanner thuis wilden ontvangen. Het was noodzakelijk om een ​​aparte ruimte te voorzien, en niet iedereen kon dat. En er zou maar één toerist komen.

Ik kon me snel oriënteren en «trouwde» met de toerist met de collega van mijn man op het werk. Hij had een appartement met twee verdiepingen en hij en zijn vrouw waren het vrijwel onmiddellijk eens.

De Japanners die zich bij hen vestigden, waren een student. Zo’n intelligente kameraad met een bril. Hij sprak redelijk Russisch, dus er waren geen communicatieproblemen.

De Japanners gingen ‘s ochtends naar Russische taallessen en brachten daarna tijd door met zijn familie waar hij woonde. Alles was in orde. Maar het gebeurde zo dat de verjaardag van de vader van de vrouw naderde. Testen met andere woorden. Jubileum besloten om te vieren in het bad.

De Japanners werd simpelweg gevraagd: «Ga je naar het badhuis?» Hij antwoordde: «Ja!» en dat is het. Abonneer je op het kanaal Abonneer je op het kanaal!

Op zijn verjaardag werd een Japanner naar een feest gebracht, en er was een schoonvader en een aantal van zijn vrienden. Allemaal zulke echte Russische mannen. En een broze Japanner in hun gezelschap. De mannen gingen de feestdag ook op een mannelijke manier vieren, en de Japanners vielen ‘onder de verdeling’.

Eerst werd hij vanuit het hart gestoomd in een bad met eiken bezems. Echt gesnapt. Toen begon het feest. Met barbecue en warme dranken. De foto, zoals in onze grappen, met de zinnen «Respecteer je mij?» De Japanners konden niet weigeren en aan het einde van de vakantie werd hij gewoon in zijn armen gedragen.

Slechts een paar dagen later keerden de Japanners terug naar zijn vaderland. Even later kregen we een reactie van hem.

Hij schreef dat naar het Russische bad gaan de beste dag van zijn leven is! Hij had nooit gedacht dat Rusland zo’n oprecht en warm land was. Hij beloofde dat hij zeker nog een keer terug zou komen, maar dan in de winter. Om na het bad in de koude sneeuw te springen, zoals zijn Russische vrienden hem vertelden.

Ik was blij dat de Japanners onze traditionele Russische bijeenkomsten zo leuk vonden.

Houd je van baden?

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen tot het einde! Like en abonneer op het kanaal zodat we niet verdwalen in de Zen-feed.

Mijn blog | «De beste dag van mijn leven!» — een Japanner deelde zijn indrukken van een bezoek aan een Russisch bad |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post Kwam naar Japan voor de kersenbloesems.
Next post Ik vroeg een 80-jarige Japanse man wat hij doet als hij met pensioen gaat.