Aan jonge Amerikanen werd gevraagd wat zij van Rusland vinden.

Aan jonge Amerikanen werd gevraagd wat zij van Rusland vinden.

Hallo allemaal! Mijn naam is Vera. In ons nieuws over Amerika schrijven we vaak over sancties en koude relaties tussen landen. Dit jaar bereikte Amerika onze lijst met onvriendelijke landen. Steeds vaker vind je nieuws over Amerika met een negatieve context.

Ik besloot te lezen wat ze in Amerikaanse bronnen over Rusland schrijven. Is er een spiegelbeeld van ons nieuws en praten ze ook over Rusland met een minteken? Of bekijken de Amerikanen ons vanuit een andere hoek?

Ik vond een artikel in het Engels waarin jonge Amerikanen werd gevraagd wat ze van Rusland vinden. Evenzo werden onze burgers daar geïnterviewd over Amerika, maar het is niet aan mij om u te vertellen hoe Amerikanen in ons land worden behandeld.

Ik was nieuwsgierig om te lezen, zeg ik je.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-57421275.amphttps://www.bbc.com/news/world-us-canada-57421275.ampConnor Callahan

Hij is 20 jaar oud en woont in Florida. Ik heb op Biden gestemd en ik ben blij met mijn keuze.

«Het lijkt mij dat aan bepaalde voorwaarden moet worden voldaan voordat Amerika overweegt om samen te werken met Rusland. De betrekkingen tussen landen zijn gespannen. Maar ik denk dat een gezamenlijke missie om kernwapens van beide landen te verminderen moet worden overwogen. Dit zal de kans op ongelukken verkleinen. en creëer een sfeer van wederzijds vertrouwen.

De Noordpool smelt, waardoor een snellere zeeroute ontstaat. Het zou mooi zijn als onze landen de veilige doorvaart van koopvaardijschepen zouden waarborgen.

Ik bewonder de geest van het Russische volk! De laatste 150 jaar in de geschiedenis van Rusland waren nogal donker en moeilijk, maar de Russen hebben ze met waardigheid doorstaan. We zijn verbonden met Rusland door een geschiedenis van revoluties, sociale omwentelingen en technologische vooruitgang. Ik hoop dat onze gemeenschappelijke geschiedenis ons zal helpen elkaar beter te begrijpen en een tijdperk van verzoening te beginnen.»

Gabriël Kalish

Ze is 22 jaar oud en woont in Washington DC. Ze stemde op Biden, maar raakt langzamerhand gedesillusioneerd door zijn beleid.

«Ik heb de indruk dat Rusland momenteel niet geïnteresseerd is in samenwerking met andere landen. Tegelijkertijd lijkt het mij dat de Verenigde Staten en Rusland samen zouden kunnen zoeken naar schone alternatieve energiebronnen, aangezien Rusland nu de grootste producent van natuurlijke gas .olie zou over de hele wereld een veiligheidsbedreiging kunnen worden.

Ik bewonder de Russen en hun verlangen naar vrijheid. Ze willen oprecht dat hun land floreert.»

Gordon Coe

Hij is 25 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Utah. Hij werkt als ingenieur en is optimistisch over de stand van de Amerikaanse politiek.

«Het lijkt mij dat de recente cyberaanvallen van Russische groepen de spanningen tussen onze landen hebben verhoogd. Het enige waar onze landen samen aan kunnen werken, is een nieuw kernwapenverdrag. Het probleem is dat onze landen verschillende doelen en bondgenoten hebben. Het zal moeilijk voor ons om een ​​compromis te vinden.

Ik hou van de Russische cultuur en mensen. Rusland heeft een rijke geschiedenis en heeft nog steeds een sterke invloed op Europa.»

Verrast door iets uit de uitspraken van de Amerikanen?

Ik stond versteld van hun bewondering voor onze geschiedenis en cultuur! Als je het artikel leuk vond, abonneer je dan op het kanaal en like.

Abonneer je op het kanaal! Abonneer je op het kanaal!

Mijn blog | Aan jonge Amerikanen werd gevraagd wat zij van Rusland vinden. Dit is wat ze zeiden |toerist|

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Previous post De Japanners bouwden een heel huis in Rusland en hij werd meegenomen.
Next post Ik ging naar een winkelcentrum in het Verre Oosten.